ITF Slovakiatour

V termíne 17. až 20. januára 2008 prebiehal v Incheba Expo Bratislava 14. veľtrh cestovného ruchu ITF SLOVAKIATOUR, 15. špecializovaná výstava POĽOVNÍCTVO A ODDYCH, 1. výstava GOLF A WELLNESS a 5. festival cestovateľských filmov, fotografií a publikácií CAMERA SLOVAKIA.

Záštitou Ministerstva hospodárstva SR a odbornou garanciou Slovenskej agentúry pre cestovný ruch, Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a cestovných agentúr, Združenia miest a obcí Slovenska a Zväzu hotelov a reštaurácií SR nad veľtrhom sa v súlade s programovým vyhlásením vlády Slovenskej republiky aj týmto spôsobom posilňuje záujem o významné postavenie cestovného ruchu ako dôležitého odvetvia slovenského hospodárstva.

Prehľadnosť ponuky cestovných kancelárií a služieb v oblasti cestovného ruchu, zahraničných turistických centrál a regiónov, ako aj domácich regiónov zaraďuje veľtrh medzi najvýznamnejšie veľtrhy svojho druhu v regióne strednej Európy. Na veľtrhu sa v tomto roku predstavilo rekordných 530 vystavovateľov z 29 krajín.